Iskustva korisnika

Pročitajte što imaju za reći korisnici naših proizvoda

Što vam nudimo

Konopljin svijet vam nudi samo vrhunske proizvode iz konoplje. Naši korisnici to mogu potvrditi.

Z

100% prirodni proizvodi

Web trgovina konopljin svijet nudi samo 100% prirodne proizvode

Z

CO2 ekstrakcijski postupak

Suprahemp proizvodi se dobijaju CO2 ekstrakcijskim postupkom pri niskim temepraturama kako bi se očuvao cijeli spektar aktivnih sastojaka i terpena.

Z

Vrhunska kvaliteta

Proizvodi Suprahemp proizvode se u specijaliziranim laboratorijima u skladu sa strogim GMP standardima.

Z

Cjelokupni spektar aktivnih sastojaka

Suprahemp proizvode karakterizira cjelokupan spektar aktivnih sastojaka i terpena koji se nalaze u konoplji. Proizvodi ne sadrže psihoaktivne tvari.

Što kažu naši korisnici

Upoznajte naše proizvode kroz iskustva već postojećih korisnika

Snježana K.

Godinama sam imala problema s lošim imunitetom i krvnom slikom. Kroz godine koristila sam razne lijekove koji bi nakratko pomogli ali bi se problemi uvijek vraćali. Prije nešto više od godinu dana prijateljica mi je preporučila Suprahemp CBD proizvode. Nisam imala što izgubiti i odlučila sam im dati priliku.

Probala sam konopljino ulje od 5% i 10%, pila sam kroz godinu dana. Moja iskustva su u potpunosti pozitivna. Krvna slika se popravila, moj imunitet je konačno bio ojačao, a i ja sam se osjećala puno bolje.

Imam 45 god i naravno da sa vremenom i ludim tempom svakodnevnog života zaboravimo na sebe, uzmeš neke vitamine i misliš bit će bolje, ali neće jer to priroda nije dala opet kemija, zato uzmimo od prirode najbolje, ja to mogu reći jer sam probala i drago mi je da jesam. Probala sam i čaj od konoplje, njega pijem prije spavanja i meni jako paše, umiri me i ljepše spavam.

Moje preporuke treba probat i vidjet ćete razliku.

Anita M.

Prije 10 godina oboljela sam od adenoma na štitnjaci. Završila sam na operaciji i odstranjen mi je desni režanj štitne žlijezde. Unatoč operaciji propisana mi je doživotna terapija. Uz svakodnevnu terapiju odlazila sam i na redovite kontrole. Dvije godine nakon operacije dijagnosticiran je adenom i na drugom režnju te je preporučena operacija.
Neki glas u meni je odbijao još jedno podvrgavanje operaciji. Počela sam tražiti neki drugi način. Tragajući za rješenjem saznala sam za konopljine proizvode i za Suprahemp. Počela sam uzimati kapi i čaj. Nakon što sam određeno vrijeme redovito uzimala kapi i čaj otišla sam na kontrolni pregled. Kontrolom je ustanovljeno da je nalaz uredan i da nije potrebna operacija.

Moj suprug se godinama bori sa ne specifičnom psorijazom koja zahvaća unutarnje strane dlanova do te mjere da nije mogao stisnut šake.
Uz Suprahemp kapi su jagodice zacijelile i stanje se poboljšalo…

Meni su konopljini proizvodi pomogli.
Hvala Suprahemp!

Branka J.

Bolujem od osteoartritisa i u najgoroj fazi imala sam jake bolove te jedva ustajala iz kreveta. Koristila sam Suprahemp konopljin ekstrakt 50% dva mjeseca. Pila sam ujutro natašte, popodne i navečer prije spavanja dozu. Uveliko mi je olakšalo kretanje i umirilo upalu.
Čak nije neugodno ni za piti. Toplo preporučam jer pomaže.

Posjeti nas

Prigornica 2, 10000 Zagreb

Nazovi nas

Mob: +385 91 38 66 926
Mob: +385 91 38 66 927
Tel: +385 1 38 66 924

Nema proizvoda u košarici